Дроселова клапа 750662704,BMW X5 E53 BMW 6 (E63) 408238426002 BMW 7 серия (E65/E66/E67) 745i,Li 4.4 V8 32V

250лв.

In Stock
Категория: Етикет:

Описание

Дроселова клапа 750662704,BMW X5 E53
BMW 6 (E63) 408238426002 BMW 7 серия (E65/E66/E67) 745i,Li 4.4 V8 32V 17967260 (2000 – 2006) 4.4 i, 286 к.с.